Bergkvaradagen 9 maj klockan 10-14

Folkfest i Bergkvara, en härlig gemensamhetsdag full med aktiviteter. Loppis, sång, konst, sport, mat och mycket mer. Välkomna! Många finns på plats och kan berätta mer om sina verksamheter.

Försäljning av våfflor, hemlagade kroppkakor, grillad korv mm. Välkommen!

 

Filip Andersson från Karlskrona ta med sig ett gäng hemliga komiker som utlovar en kväll med många skratt.

Fri entré för ätande gäster

Kl 10 – 15 kan du testa bibblans olika grejer, bland annat jättesåpbubblor och den äckliga lådan. Och flera andra knepiga, roliga och tveksamma stationer.

Kl 13 blir det föreställning med clownen Roman. Direkt efter. kl 13.30 – 14.30 kan du delta i Romans cirkusskola – för barn i alla åldrar.

Ingen anmälan eller biljett, bara kom!

 

Kl 13 blir det föreställning med clownen Roman. Direkt efter kl 13.30 – 14.30 kan du delta i Romans cirkusskola – för barn i alla åldrar.

Ingen anmälan eller biljett, bara kom!

Kl 10 – 15 kan du testa bibblans olika grejer, bland annat jättesåpbubblor och den äckliga lådan. Och flera andra knepiga, roliga och tveksamma stationer

Entré 50 kr. Biljetter säljes på plats, swish/kontanter. (Gratis upp till 19 år)

Ord.pris 200 kr, med scenpass 150 kr, ungdom t.o.m gymnasiet 100 kr. Förköp på Torsås bibliotek via swish.

Oscar är 10 år och ska snart dö. Alla vet, men ingen vill prata om det – bara den rosa tanten. Med henne kan han tala om sjukdomen, om att dö innan livet ens börjat och om att få uppleva den första kittlande kärleken. På bara tolv dagar ska Oscar hinna med att leva ett helt liv. Det visar sig vara ett äventyr som han inte kan säga nej till.

Det är orättvist att dö innan livet ens börjat. Vad ska man göra medan man väntar på att allt ska ta slut? Tant Rose, Oscars rosa tant på sjukhuset och före detta fribrottare (Stryperskan från Languedoc!), föreslår att han ska skriva ett brev till en gud han inte ens vet om han tror på. Ett brev för var dag som återstår av året och hans liv. Var börjar man? Kanske med…

”Hej Gud,
Jag heter Oscar. Jag är tio år och jag har satt eld på min katt, min hund och vårt hus. Jag har till och med grillat guldfiskarna, tror jag. Det här är första brevet som du får av mig för jag har inte haft tid förrän nu…”

Oscars korrespondens med Gud blir början på ett fantastiskt äventyr, en resa som till och med innefattar ett djärvt flyktförsök i baksätet på Tant Roses bil! När allt är slut, när det inte finns fler ord att säga och inga brev kvar att skriva, när den stunden kommer – ja, då har Oscar verkligen levt.

En gripande historia med Ing-Marie Carlsson i alla roller.

Föreställningen Oscar och den rosa tanten är en hyllning till livet, baserad på Éric-Emmanuel Schmitts succéroman. Det är en historia som griper tag och som med humor, värme och nyfikenhet tar sig an det största mysteriet av dem alla – livet.

Orginalmaterialet delikat framfört av Ingemar Bernthsson och Anders Brandel.
Revyn inkl. tilltugg och två-rätters meny 495 kr
(extraföreställning då fredagen den 17 maj är fullbokad)