20 Aug 2025
Näringsliv Torslunda på Öland 09:00-14:30

En kulinarisk dag i fält

Nyfiken på lokala grödor och hur du kan göra det mesta av dem? Välkommen på En kulinarisk dag i fält – en inspirerande och smakrik träff för dig som arbetar inom restaurang, catering, förädling eller handel!

Tillsammans med kocken Gustav Arnell från Vi kan mat dyker vi ner i matlagning, råvarukunskap och möjligheter med våra lokala grödor – med särskilt fokus på baljväxter.

Dagen bjuder även på föreläsning om regionens baljväxtodling med Cecilia Kilbride, gemensam matlagning både inne och ute, möte med Bönlands entreprenör Elias Kvarnbäck och samtal med odlare och kollegor – allt i en kreativ miljö där vi möts över branschgränserna.

Förbered dig på en dag fylld av smak, kunskap och nya möjligheter!

🕘 Tid: Onsdagen den 20 augusti kl. 09.00–14.30

📍Plats: Hushållningssällskapets försöksodling i Torslunda på Öland

✔️ Anmälan och mer info: https://iuc-kalmar.se/eventkalender/en-kulinarisk-dag-i-falt/

Kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat.

Arrangeras av Livsmedelsutveckling Sydost och Hushållningssällskapet inom projektet “Godare – för klotet, kroppen och tallriken”.

Integritetsöversikt

Den här webbsidan har ett analysverktyg som spårar dig som användare men utan att lagra personuppgifter. Verktyget skickar inte vidare uppgifter till 3e-part och vi anonymiserar din data och din IP-adress.